a123

Velkommen til Frelsesarmeens rusomsorg, Hveita

Velkommen til Frelsesarmeens rusomsorg, Hveita

Helt siden 1928 har Frelsesarmeen drevet tiltak i de to byggene i Hvedingsveita 1-3. Dagsenteret ble etablert i 1979 og er i dag en del av Frelsesarmeens rusomsorg, region nord. I 2005/ 2006 ble bygget totalrenovert og fikk nye, større og meget flotte lokaler og det totale tilbudet ble adskillig bedre for våre brukere.

Hveita dagsenter; er et lavterskeltilbud for rusmiddelavhengige over 18 år. Brukere av stedet får mat, klær, veiledning og rådgivning. Der er dusj- og vaskemuligheter, tilbud om enkelt fotstell og hud- og hårstell. Et hvilerom med tre senger, hvor slitne brukere kan sove den tiden dagsenteret er åpent, og et samtalerom med mulighet for skjermet samtale tilbys. Dagsenteret har tilbud om tannhelsesjekk og behandling en dag i uka i velutstyrte lokaliteter. Onsdager er det andakt med ord for dagen og sang, etterfulgt av suppeservering.

Hveita dagsenter har følgende åpningstider: Hverdager fra klokka 8.30- 14.30

Tilbud til fattige EØS- borgere og romfolk;Hveita har også åpent tre ettermiddager i uka, man.-ons.-fre. 14.45- 16.45, for utenlandske borgere for dusj, klesutlevering, klesvask og næringsrik mat. Inngang fra bakgården, gjennom porten.

Herberget; I nabobygningen til Hveita dagsenter har vi et natt/krisetilbud, 5 plasser, for byens rusmiddelavhengige menn. Åpent fra kl 20.00 og frem til klokka 9 man.- fre. og fem til klokka 10.00 lør. og søndag.                        

Telefon 958 19 355 fra kl 20.00- 12.00 alle dager.

Kapellantjenesten; Marit Selbæk har kapellantjeneste ved Hveita dagsenter.

Fotball; Hveita United; er et tilbud om fotballtrening og deltagelse i kamper for rusmiddelavhengige og tidligere rusmiddelavhengige. Tilbudet har lag både for kvinner og menn. Hver mandag kveld er det mandagsklubb med sosialt samvær i Hveita Uniteds lokaler. Hver torsdag er det løpetrening for alle som vil komme i bedre form, enten det er spillere, lagledere eller supportere.

Prosjekt Tannlege; er et tilbud om tannbehandling for rusmiddelavhengige en dag i uka i tannklinikken på Hveita dagsenter. Kontakt betjeningen på dagsenteret for mer informasjon.