a123

Velkommen


Velkommen

På Frelsesarmeen i Larvik skjer det ting. Onsdagsfestene er nå hver uke, og søndagsmøter holdes annen hver uke. Matutdelingen er igang igjen hver torsdag fra klokka 11 til klokka 14.00. I tillegg til dette har vi startet opp ett kafetilbud på den første fredag hver måned og babysangkurs er startet opp. Velkommen til vår møter og aktiviteter.

I Frelsesarmeen Larvik vurderer vi fremdeles ulike tiltak for å nå ut til andre grupper med mennesker enn det vi gjør i dag. I tillegg til våre "egne" medlemmer ønsker vi fortsatt kontakt med folk som ønsker å gi litt av sin tid for å hjelpe oss å hjelpe. Skulle du være interessert i å gi oss litt av din tid kan du ringe eller sende oss en sms på 47475880.

 

Frelsesarmeen i Larvik er nå blitt samarbeidspartner med Stiftelsen Erlik Norge. Og nå kan de som ønsker seg en verdig måte å tjene penger på, inngå avtale med oss om salg av magasinet innen Larvik kommune. Dette er et tilbud til de som er motivert til en egeninnsats for å endre egen situasjon. I tillegg passer tilbudet godt inn i det diakonale arbeidet som drives ut fra Frelsesarmeen i Larvik

 

Velkommen

 

Nyheter lokalt

Vis flere

    Kalender

    Vis flere
    viewNews is