a123

Velkommen til Frelsesarmeens musikkskole i Oslo!

Velkommen til Frelsesarmeens musikkskole i Oslo!

Vil du lære å synge eller spille et instrument? Meld deg på Frelsesarmeens musikkskole – midt i Oslo sentrum!

 

Her kan du få lære å spille et instrument - eller bli enda flinkere. Du kan velge å spille alene - eller utvikle deg sammen med andre. Sjekk hva du kan lære - få svar på praktiske spørsmål - og meld deg på HER (åpnes i nytt vindu)

Vi tror man lærer best og mest hvis man har inspirerende, flinke og entusiastiske lærere. Musikk skal være gøy - og det er aller morsomst å lage sammen med andre! Derfor tilbyr vi også noe samspillundervisning hvor alt skjer i en bandsetting, og elevene får oppleve det å spille med andre. Inspirerte elever øver mer - og blir flinkere til å spille. Alle våre lærere er aktive og dyktige musikere, med mye pedagogisk erfaring.

 

Undervisning

Undervisningen foregår i hovedsak som individuell undervisning, én gang i uka over 13 uker (med pause i skoleferiene). Én økt varer i 22,5 minutter. Vi ønsker å være fleksible, og det er muligheter for andre gjennomføringsmåter (f.eks. 45 minutter annenhver uke, eller undervisning to-og-to). Dette avtales spesielt i hvert enkelt tilfelle, og er noe avhengig av lærerkapasitet og timeplan forøvrig, samt lærers pedagogisk-faglige vurdering.

 

Instrumenter

Vi har lærere hos oss som underviser i piano, gitar og det meste av brassinstrumenter (kornett/trompet, horn/althorn, baryton/euphonium, (trombone), tuba). Dersom du ønsker undervisning i et annet instrument, ønsker vi også å tilby deg undervisning. Ta kontakt, så prøver vi å finne en kvalifisert lærer til deg! Har du ikke eget instrument? I så fall strekker vi oss langt for å finne et instrument du kan leie billig av oss.

 

Praktiske opplysninger

Hvor?

Undervisningen hos oss foregår i Templet, som er en menighet midt i Oslo sentrum. Adressen er Kommandør T.I. Øgrims plass 4, rett ved St. Olavs plass. Å komme seg til oss med offentlig transport er særdeles lettvint. Det er ellers gateparkering i området rundt. Se kart HER

Når?

Søknadsfristen er 18. august og 14. januar. Vi starter opp i medio september og slutten av januar. Hvert semester er 13 uker.

Hvor mye koster det?

Prisen for en plass er 2600,- per semester. Det er imidlertid mulig å søke om betydelig prisreduksjon for familier som ikke kan klare denne kostnaden. Hvis du ønsker å søke om rabatt, hak av for det i påmeldingsskjemaet, så tar vi kontakt. Vi krever ikke noen form for dokumentasjon på rabattsøknader. Vi innrømmer 25% søskenmoderasjon for søsken nummer 2 og 50% for ytterligere søsken. Pris på instrumentleie er normalt 400,- per semester (også her gjør vi unntak for rabatterte plasser.)

Hvem er vi?

Frelsesarmeens Musikkskole er et samarbeidsprosjekt mellom Frelsesarmeens barn og unge (FAbU), menigheten Templet i Oslo og Frelsesarmeens Medarbeiderskole. Prosjektet er gjort mulig med pengestøtte fra LNU (Landsrådet for norske barne- og ungdomsorganisasjoner), Mester Grønn og Frelsesarmeens diakonifond. Administrator for Musikkskolen er Jonathan Brakstad Waters. Lurer du på noe, kan du ta kontakt med han på

jonathan.waters@frelsesarmeen.no

 

Frelsesarmeens Musikkskole i Oslo er åpen for alle, uansett livssyn/religiøs tilhørighet. Undervisningen foregår i lokaler godt tilrettelagt for elever med nedsatt funksjonsevne.