a123

- Rusfri dag 2012 blir enda bedre

- Rusfri dag 2012 blir enda bedre
Foto: Frelsesarmeen/Jarle Stokland

Rusfri dag får pengestøtte fra Helsedirektoratet og satser enda større i år.

 

Rusfri dag i fjor ble en gedigen suksess og førte til stort engasjement og respons over hele landet. Derfor har Frelsesarmeen bestemt seg for å satse på denne årlige markeringen. Nylig fikk Rusfri dag tildelt 300 000 kr i støtte fra Helsedirektoratet.

- Stilig! Vi fikk alle pengene vi søkte om, noe som gir oss mulighet til å gjenta suksessen fra i fjor og kanskje til og med gjøre den enda bedre, sier Knut Haugsvær som er leder for Frelsesarmeens rusomsorg.

- Vi opplever Helsedirektoratets svar som en bekreftelse på at dette er et viktig arbeid og at de likte konseptet vårt, sier han.

 

Enda bedre

8. juni i fjor deltok over 40 000 mennesker på Rusfri dag via Facebook. I tillegg var det lokale arrangement over hele landet, samt i alle Fretex-butikkene. Her ble det delt ut

brosjyrer med sterke historier og smakfulle oppskrifter på alkoholfrie drinker. I tillegg ble det servert mange liter juice og Mozell til forbipasserende på den flotte junidagen.

- Rusfri dag 2012 blir enda bedre. Det er en fredag denne gangen og vi skal gjøre vårt beste for at alle folk i Frelsesarmeen skal få være med i tillegg til at vi vil invitere flere organisasjoner til å delta også, sier Haugsvær.

 

Om du ønsker å komme med innspill og ideer er det bare å ta kontakt her: post@frelsesarmeen.no