a123

Kongress 2016

24.-26. juni samles vi til kongress i OKS Romerikskirken på Kjeller. Dette er en samleside for informasjon om det som skjer i løpet av kongressen. Har du ikke anledning til å komme, kan du følge møtene på FA-TV. Allerede torsdag 23.juni er det Brasscafe i Templet kl. 18.


Kongress 2016

Under overskriften Forvandlet samles vi til innvielses og utsendelsesmøte for kadettene, first night, vekkelsestoner, musikknattine, we are family, møter og samlinger for barna, ungdommene og de voksne. I år blir kongressen et nordisk felleskap der vi også er sammen med venner fra Danmark, Grønland, Sverige og Latvia, i tillegg til alle oss fra Færøyene, Island og Norge. Har du ikke anledning til på komme, kan du følge møtene på FA-TV

Frelsesarmeens stabsjef (nestleder) kommandør Brian Peddle og kommandør Rosalie Peddle blir hovedtalere på årets kongress i Norge. Du kan lese mer om dem her.

Torsdag 23. juni kl. 18 kan du varme opp til kongress med solotrombonisten i Kristiansand Symfoniorkester, Endre Rydland Vetås i Templet. Endre er en av Norges fremste trombonister og han vil være gjestesolist på Brasscafeen i samspill med Templet hornorkester. Marit Selbæk deltar med sang, kommandør Dick Krommenhoek har en andakt og Anne-Grethe Karlgren Brevik Amland er konferansier.

Last ned filBrasscafe plakat(2 4 6 2kb)

Under finner du en oppdatert plakat med en oversikt over møtene som foregår i hovedsalen.

Last ned filKongressplakat(2 1 7kb)

Av det øvrige programmet, kan vi nevne Over de 60 sitt møte i Templet fredag kl. 10.30 og Kvinnefrokosten lørdag morgen kl. 09.00.

Last ned filMøteoversikt Kongress 2016(1 4 8kb)Last ned filKvinnefrokost Kongress 2016(3 0 1kb)

Informasjon om ungdomskongressen finner du her. Barna er heller ikke glemt, Barnas kongress kan du lese mer om her.