a123

=Innlandet ser dagens lys

=Innlandet ser dagens lys

Jobben på Lillehammer skal selge nytt magasin.

 

=Oslo har blitt en slager i hovedstaden. Men nå får det populære magasinet også en avlegger i Hedmark og Oppland. Fra 1.mars kommer =Innlandet på gata i Lillehammer, Hamar og Gjøvik.

- Vi har allerede fått mange gode tilbakemeldinger fra folk på Lillehammer som gleder seg til å kjøpe det nye magasinet, sier Hilde Langseth fra Jobben på Lillehammer.

 

Skal selge =Innlandet

Jobben som er et arbeidstreningsprosjekt fra Frelsesarmeen, skal være lokal distributør for det nye magasinet på Lillehammer. Akkurat som i Oslo skal selgerne kjøpe magasinet for 25 kroner og selger det videre for 50. De 25 kronene i fortjeneste beholder selgeren selv.

- Noen av brukerne våre er veldig klare for å starte å selge, mens andre er litt skeptiske. På et lite sted som Lillehammer blir man jo veldig synlig som selger for et magasin som mange forbinder med tiggere og rusmisbrukere, sier Langseth.

- Men jeg tror når salget kommer i gang og man ser hvor lett det er å selge magasinet og dessuten får positive tilbakemeldinger fra dem som kjøper det, vil dette endre seg. Det viser erfaringene fra Oslo, sier hun.

 

Lokalt innhold

Det nye magasinet skal være på 52 sider. 14 av sidene vil ha redaksjonelt stoff fra innlandet, mens resten er felles for =Oslo. I første omgang vil =Innlandet komme annenhver måned, men planen er at det skal gis ut hver måned på sikt. Bladet skal inneholde reportasjer og portretter som skal bidra til større toleranse og forståelse av vanskeligstiltes livssituasjon.

- Vi har allerede fått forespørsler fra journalister og fotografer som har lyst til å levere innhold til det nye magasinet. Jeg har stor tro på at magasinet skal bli en like stor suksess her på innlandet som i Oslo, sier en optimistisk Langseth.