a123

– Med din støtte kan vi gjøre mer

Alt klart for året landsinnsamling.

– Med din støtte kan vi gjøre mer

 

Feltsjef i Frelsesarmeen Anne Lise Undersrud vet at landsinnsamlingen er like aktuell i dag som den har vært i mer enn 100 år. Søndag 16. september går startskuddet for årets innsamling.

 

Lokal og internasjonal betydning

–Landsinnsamlingen danner et viktig fundament for Frelsesarmeens arbeid, lokalt – og internasjonalt, forteller Undersrud.

50 prosent av de innsamlede midlene går til arbeidet ved de lokale korpsene (menighetene). De resterende 50 prosent går til Frelsesarmeens internasjonale arbeid; til korps, skoler, helseklinikker, barnehjem, dagsentre - i blant annet India og Uganda.

– På denne måten har Frelsesarmeen mulighet til å hjelpe de aller fattigste blant oss, på steder i verden der dine kroner er langt mer verd enn her hjemme i Norge, understreker Undersrud.

 

Giverglede

Landsinnsamlingen er Frelsesarmeens utadrettede aksjon, og har tradisjonelt vært dør-til-dør aksjonen. Mange korps benytter seg fremdeles av denne formen, mens andre korps har valgt andre innsamlingsmetoder. Uansett metode har givergleden vist seg gjeldene år etter år

– Vi vet alle hvor lite som skal til for å gjøre den store forskjellen her i livet, for den

som er uheldig er det kanskje bare noen små feilskjær som gjør tilværelsen vanskelig.

Men det som er så fint er at det er lite som skal til for å lyse opp i mørket. Derfor er vi i Frelsesarmeen svært takknemlige for den støtten og tilliten vi får fra det norske folk.