a123

– Nå kan vi hjelpe dem som fryser

– Nå kan vi hjelpe dem som fryser

Slumstasjonen i Bergen fikk kasser med ulltøy fra anonym giver.

 

Svært mange familier har henvendt seg til slumstasjonen i Bergen den siste tiden med behov for varmt tøy til vinteren. Men på slumstasjonen har de hatt liten tilgang på ulltøy. Gleden var derfor stor da en anonym giver banket på døren og hadde med seg flere kasser med forskjellige ullprodukter.

- Vi ble så utrolig glade for denne flotte gaven. Det er tungt å se folk fryse og ikke kunne hjelpe dem. Men takket være denne giveren kan vi nå hjelpe enda flere med å holde seg varme i vinter, sier Else Marie Sørensen som er daglig leder for Bergen slumstasjon.

 

Ville hjelpe andre
– Nå kan vi hjelpe dem som fryser
Roger Glopholm ved slumstasjonen deler ut ulltøy.

I kassene lå det 50 sett ullundertøy, 60 par ullsokker og 25 luer og pannebånd i ull. Tøyet hadde størrelser for både voksne og barn.

- Den gavmilde giveren ville være anonym, men han sa han ville hjelpe til nå som det går mot vinter. Han sa også at slumstasjonen gjør en god jobb med å hjelpe andre, forteller Else Marie.

Mye av ulltøyet har allerede blitt delt ut til dem som trenger det. Dermed kan noen flere gå vinteren i møte uten å måtte fryse i Bergen.