a123

− Bli med på Rusfri dag

Anne-Karin Kolstad i Actis er ikke i tvil: Rusfri dag er noe alle bør støtte opp om.

− Bli med på Rusfri dag
Fra venstre: Adrian Farner Rogne, forbundsleder i Juvente, Anne-Karin Kolstad, generalsekretær i Actis, Knut Haugsvær, leder for Frelsesarmeens rusomsorg og Cecilie Widnes, generalsekretær i IOGT er alle klare for å markere RUSFRI DAG 8. juni.

 

Frelsesarmeen arrangerer Rusfri dag 8. juni, og inviterer også andre organisasjoner til å markere dagen.

− Hovedproblemet er alle som blir påvirket av andres rusbruk. Spesielt ille er det med alle barna som lider som følge av voksnes bruk av alkohol. Det vil vi være med å sette fokus på, sier Kolstad.

Hun er generalsekretær i Actis som er rusfeltets samarbeidsorgan. Paraplyorganisasjonen favner mange organisasjoner innen rus- og avhengighetsspørsmål.

Støtt kampanjen, klikk her og delta på Facebook

Profilere organisasjonen

Selv vet Kolstad hva hun skal 8. juni:

− Da skal jeg ut på stand for å fortelle folk at alkohol og barn ikke hører sammen.

Kolstad sier de er glade for tiltaket og initiativet Rusfri dag. Hun oppfordrer alle medlemsorganisasjonene i Actis til å slutte opp om og delta på denne dagen. Allerede har IOGT og Juvente sagt ja.

− Dette er en kjempeanledning til å få våre folk på gata, og med andre organisasjoner stå sammen for en viktig sak. Samtidig får vi vist oss frem som organisasjon, sier Adrian Farner Rogne, leder i Juvente.

 − Rusfri dag 2012 blir enda bedre

− Gjør det enkelt

Knut Haugsvær i Frelsesarmeen er glad for det positive engasjementet fra Actis og dens medlemmer.

− Det som er flott med Rusfri dag er at det er så lite som skal til for å være med å arrangere. Meld interesse, ta med deg et bord, noen liter brus, kanskje en blomsterkvast og server folk drikke, oppfordrer Haugsvær.

Frelsesarmeen stiller med all nødvendig informasjon og materiell. Nettside, Facebook-side og flyers vil knytte din organisasjon til Rusfri dag. Frem til 8. juni er det mulig å melde sin interesse.

Mer informasjon om RUSFRI DAG