a123

− Tenk på andre

− Tenk på andre

Elvira Nikolaisen mener påsken bør være en tid for solidaritet. SE VIDEO!

Nikolaisen stiller gratis opp for Frelsesarmeen på TV2s påskekonsert «Et håp i mørket» påskeaften. Det samme gjør D’sound, Silje Nergaard, Heine Totland, Aleksander With og Sigvart Dagsland.

− Jeg ser stadig tydeligere hvor viktig det er med betingelsesløs solidaritet som ikke forsvinner med oppturer og nedturer. Man bør stå der fast og trygt og hjelpe sin neste, sier Elvira Nikolaisen.

− Vakker konsert

Håret til Simone Larsen er kreppet og står rett til værs. Hun er nettopp ferdig i sminken og overlater stolen til Silje Nergaard for børste, maskara og foundation.

En time fullspekket med god musikk, samt samtaler mellom Egil Svartdahl og Finn Schjøll, Jan Vincent Johannessen og Frelsesoffiser Marit Myklebust er det som venter deg på lørdag.

− Jeg synes man skal bruke tiden på noe viktig i påsken, uavhengig av hva man tror på. Og jeg tror dette blir en vakker konsert, sier Elvira Nikolaisen like før hun setter seg ved pianoet som for anledningen svømmer i lys.

− Tenk på andre
D'sound setter stemningen på Frelsesarmeens konsert. Foto: Frelsesarmeen / Ranveig Nordgaard


Svakhet i alle

Konserten spilles inn i forbindelse med TV-serien «Fyrlyset» som går på TV2 hver søndag. I serien følger vi brukerne av Frelsesarmeens kontaktsenter for rusavhengige i Oslo i deres utfordrende hverdag. På TV2 møter vi også noen av dem på konserten.

Simone Larsen tror at både svakhet og styrke finnes i alle mennesker, og mener det er viktig å anerkjenne svakhet.

− D’sound ønsker å formidle medfølelse og en slags gjenkjennelse med sangen vi bidrar med her i dag. Låten handler om det å ha svake øyeblikk, men samtidig ikke gi opp. Vi trenger alle sammen anerkjennelse og hjelp innimellom, så selv om jeg er nede for telling på et tidspunkt, kan man ha håp og tro om å reise seg etterpå, sier Larsen.

Se konserten på TV2 lørdag kl 21.40