a123

- Fantastisk jubileumsfest

Slik oppsumerer kongressgeneralen årets Jubileumskongress.

- Dette har vært en fantastisk dugnad og en helg til stor inspirasjon, sier major Jan Risan har vært koordinator for jubileumsåret til Frelsesarmeen.

 

Stort oppmøte

I tre dager til ende har Frelsesarmeen feiret at de har vært til stede i Norge i 125 år. På det meste har det vært over 1500 deltakere på møtene som har funnet sted på Oslo kristne senter (OKS). I tillegg gikk over 700 personer i jubileumstoget ned Karl Johan på lørdag. Alle møtene har også blitt sendt direkte på FATV på nett, og over 2000 personer har fulgt disse sendingene i løpet av helgen.

- Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger fra folk som har fulgt med på kongressen via nettet fra nær sagt hele verden. Så dette har vært en god inspirasjon til å satse videre på nye kanaler, sier Risan.

 

Håp for fremtiden

Kongressgeneralen er også fornøyd med det høye nivået som har vært på musikken igjennom hele kongressen. Både International Staff Songsters og de ulike hornorkestrene har levert flotte musikkopplevelser. Men jubelhelgen hadde også mange andre høydepunkt.

- Noe av det som gjorde sterkest inntrykk på meg var å oppleve hengivende ungdommer i tilbedelse og begeistring i kafeen på OKS både fredag og lørdag. Det gir håp for fremtiden, sier Risan.