a123

- Gjør et fredagskupp hos oss!

Jobben i Oslo satser nytt og inviterer til Mini-Marked og kafé.

 

- Vi håper at både bedrifter og privatpersoner vil legge fredagskaffen til vårt nye Mini-Marked frem mot sommeren, sier Pål Henriksen som er daglig leder for Jobben i Oslo.

 

Redesign og kaffe

Fra 31. mai og tre fredager fremover vil Jobben holde Mini-Marked i Gamlebyen i Oslo. Her blir det mulig å få kjøpt unike møbler som er redesignet og selges til en grei pris. Dessuten blir det salg av håndstøpte lys og muligheter til å ta en kaffe i hyggelige omgivelser.

- Det oppleves svært meningsfylt for våre deltakere at noen ønsker å kjøpe akkurat den stolen eller bordet som de har jobbet med over lang tid. Vi ser at slike opplevelser gir motivasjon til å jobbe videre, forteller Pål.

 

Med nye øyne

Jobben er Frelsesarmeens arbeidstreningstilbud for tidligere eller aktive rusmiddelavhengige. Målet er å gi deltakerne meningsfylte dager med jobb og fritidsaktiviteter som igjen kan redusere behovet for rus.

- Kanskje noen av de som besøker vårt Mini-Marked vil få et mer nyansert syn på rusavhengige. Vi ønsker å vise at mennesker med rusavhengighet også kan ha arbeidslyst og evne til å produsere kvalitetsprodukter, sier Pål.

 

På prøve

Foreløpig vil det bli arrangert fire Mini-Marked frem til 21. juni. Men blir dette en suksess er det mulig at det kommer flere slike marked også til høsten. Det hele skjer i Jobbens lokaler i Arupsgate 5 fra kl. 13-15.30. Velkommen skal du være!