a123

- Jobber på spreng for å hjelpe flest mulig

- Jobber på spreng for å hjelpe flest mulig

Frelsesarmeen koordinerer matutdelingen i New York.

Frelsesarmeen i USA er forberedt på en langvarig katastrofeinnsats etter at uværet «Sandy» traff østkysten av USA natt til tirsdag. Myndighetene i New York har nå gitt Frelsesarmeen oppdraget med å koordinere matutdelingen til de mange som er berørt av ødeleggelsene. Arbeidet med å dele ut mat har allerede startet på en rekke mobile krisesenteret som er opprettet i områder hvor skadene er størst. Mannskap fra Frelsesarmeen vil sørge for mat, drikke og hygieniske artikler. Men de vil også tilby følelsesmessig og åndelig omsorg.

 

Katastrofe

De voldsomme ødeleggelsene etter uværet «Sandy» har fått USAs president Barack Obama til å erklære katastrofe. Også i New Yorks mange tilfluktsrom skal Frelsesarmeen koordinere hjelpearbeidet. I de neste dagene skal Frelsesarmeen servere alle måltider på Seward High School på nedre Manhattan der omlag 1000 mennesker har søkt tilflukt.

- Det er nå klart at orkanen Sandy vil påvirke millioner av mennesker. Men innbyggerne i de berørte områdene skal være trygge på at Frelsesarmeen vil være med dem og gi praktisk, fysisk og åndelig støtte i tiden som kommer, sier major George Hood i Frelsesarmeen i USA.

 

- Jobber på spreng for å hjelpe flest mulig
Fra matutdelingen i New York. Foto: Frelsesarmeen

 

Ønsker du å støtte hjelpearbeidet til Frelsesarmeen, trykk her!