a123

- Praktisk teologi på sitt beste

Ny bok fra britisk Frelsesarmeoffiser høster lovord fra norsk professor.

 

- Praktisk teologi på sitt beste

Major Dean Pallant fra Frelsesarmeen i Storbritannia har nylig utgitt boken ”Keeping Faith in Faith-Based Organizations”.

Boken beskriver hvordan verdens fattigste folk sliter med å få tilgang på kvalitetshelsetjenester til en pris de har råd til, og boken argumenterer med at endringer er helt avgjørende. Religiøse nødhjelpsorganisasjoner leverer i dag mer enn 40 prosent av helsetjenestene i mange av verdens fattigste land. Denne boken oppfordrere disse organisasjonene til å levere kvalitetshelsetjenester uten å ofre sin tro i prosessen.

 

Lever trofast
- Praktisk teologi på sitt beste
Major Dean Pallant

Major Pallant har i flere år vært internasjonal helsekoordinator ved Frelsesarmeens internasjonale hovedkvarter i London.

- Det har vært mitt privilegium å være vitne til en utrolige Frelsesarmetjeneste i mer enn 40 land over hele verden de siste fire årene. Denne boken forteller historien om hvordan Frelsesarmeen lever ut evangeliet trofast, selv om også vi noen ganger er fristet til å være utro, sier Pallant.

 

Hedelig omtale

- Boken til major Pallant har allerede høstet lovord fra flere hold. Professor Kjell Nordstokke ved Diakonhjemmet Høgskole i Oslo beskriver boken som: ” Praktisk teologi på sitt beste”. Mens Frelsesarmeens verdensleder Linda Bond beskriver boken på følgene måte: ” Jeg har blitt både utfordret og oppmuntret av Dean Pallant friske tilnærming til dette temaet. Boken er ikke bare relevant for Frelsesarmeen, men for alle religiøse organisasjoner”.

 

”Keeping Faith in Faith-Based Organizations” kan kjøpes fra amazon.co.uk.