a123

20.000 sokker strikket til Frelsesarmeen

20.000 sokker strikket til Frelsesarmeen
Familien har laget en spesialutgave fylt med sokkeoppskrifter inspirert av kampanjen Sokker som varmer. Richard Tybring Aune, markedskonsulent i Frelsesarmeen, er glad for det. Foto: Lars Kristian Singelstad

Nå venter en spesialutgave med 40 sokkeoppskrifter til inspirasjon for ivrige og gavmilde strikkere.

– Her gir vi deg mange forskjellige oppskrifter som du kan bruke til å lage sokker til deg selv, noen du er glad i eller til et menneske som du ikke kjenner, men som garantert kommer til å bli veldig glad for både sokkene og omtanken de er laget med, sier Ingvild Hagen, redaktør i Familien. 

 

Storstilt aksjon

Kampanjen, Sokker som varmer, har over en treårsperiode varmet mange små og store føtter. 

– Vi møter alt i fra barn som ikke har noen som kan strikke varme sokker de kan ha i støvlene, til en som bor på gata eller en eldre mann som fryser i leiligheten sin, forteller Richard Tybring Aune, markedskoordinator og ansvarlig for kampanjen i Frelsesarmeen.  

Han er svært begeistret for å kunne dele ut sokker til de Frelsesarmeen møter. 

– Strikkeplagg er nyttige fordi man holder seg varm, men verdien av å gi noe som er håndlaget og som det er lagt ned tid og omsorg i, er stor, sier han. 

 

FA-sokken

I spesialutgaven finner man mange flotte oppskrifter. I tillegg får du oppskriften på kampanjens egen sokk, inspirert av Frelsesarmeen og designet spesielt for Familien. 

– Denne spesialutgaven tror vi kan være til inspirasjon for alle de flotte strikkerne som sitter rundt om i hele landet. 

Han er spesielt begeistret for "Sokker som varmer-sokken".

– Det er utrolig morsomt at kampanjen har fått sin egen sokk og det blir spennende å se hvor mange av denne typen som sendes inn. 

 

Bestilling

Du kan bestille spesialutgaven ved å sende en sms med kodeord Småstrikk16 til 2205. Husk navn og adresse i meldingen. Eller kjøp den i din dagligvarehandel.