a123

Byr på gratis vinterferie

Frelsesarmeen på Sagene inviterer barna i nabolaget på en aktiv vinterferie.

 

Byr på gratis vinterferie

 

- Går du i 3.- 7. klasse på Bjølsen skole? Da er du er hjertelig velkommen til en morsom vinterferie med oss, sier Janne Nielsen som er prosjektleder for Frelsesarmeen Sagene.

 

Fra aking til kino

I skolens vinterferieuke (uke 8) inviterer korpset alle barna på Sagene til en aktiv vinterferie. Arrangementet varer fra mandag til torsdag, og er gratis. Slik ser ukeprogrammert ut:

  • Mandag: Skøyter på Valle Hovin
  • Tirsdag: Aking og aktiviteter i nabolaget på Sagene
  • Onsdag: Film på Ringen kino
  • Torsdag: Besøk på Teknisk museum

 

- Vi ønsker å tilby barna gode opplevelser i ferien. Mange barn har ikke økonomiske midler til å dra på ferie, og vi ønsker at også disse barna skal kunne få komme tilbake til skolen og fortelle om hva de har gjort i ferien, sier Janne.

 

Spent på responsen

Det blir oppmøte hver dag kl. 9 på Frelsesarméens lokaler i Maridalsveien 158 til en kort morgensamling. Deretter drar de ut i bydelen og byen på ulike aktiviteter. Videre spiser de lunsj sammen, og avslutter dagen kl 14.30.

- Denne uken skal vi rundt i klassene på Bjølsen skole og fortelle om tilbudet. Det blir deretter mulig å melde seg på. Vi er veldig spente på mottakelsen, sier Janne som gleder seg til vinterferie på Sagene.

Har du spørsmål? Ta kontakt her: sagene@frelsesarmeen.no eller 93828374