a123

Et år utenom det vanlige

Et år utenom det vanlige
God stemning blant årets studenter på Jeløy folkehøyskole. Foto: Frelsesarmeen

Det er fortsatt ledige plasser på Jeløy folkehøyskole til høsten. Søk nå!

 

Jeløy folkehøyskole ligger vakkert plassert på Jeløy utenfor Moss. Høsten 2013 tilbyr skolen følgende linjer: Bistand og kultur, foto og film, dykking og friluftsliv, musikk og studio, grafisk design, livsstil, fotball, backpacking Europa og lederutvikling. Skolen har rullerende opptak og det er fortsatt ledige plasser på alle linjene. Her kan du søke om studieplass.

 

Nye bygg

Jeløy folkehøyskole ligger idylisk til på Jeløy i Moss. Her er det god plass til å boltre seg med mange forskjellige aktiviteter, både innendørs og utendørs. Høsten 2009 åpnet skolen nye internat. Alle seks boenhetene er bygget opp fra bunnen innvendig, og kan tilby lyse rom med flislagte bad.

 

En skole for alle
Et år utenom det vanlige
Idylisk uteområde på Jeløy.

Jeløy folkehøyskole er en kristen skole for alle. Uavhengig av livssyn vil du bli møtt med interesse og respekt. Skolen ønsker likevel å utfordre på spørsmål omkring tro og verdier. På Jeløy møter mange et kristent miljø fra innsiden for første gang, og mange får sine første kristne venner. Fordommer forsvinner fort, og en får ofte fruktbare dialoger og diskusjoner med medelever. Skolen eies og drives av Frelsesarmeen.

 

Her kan du lese mer om skolen og de ulike studielinjene.