a123

Fest i vest – nå enda større

Fest i vest – nå enda større

Frelsesarmeens rusomsorg inviterer til fotball-, sykkel- og musikkfest i et rusfritt felleskap.

 

I fjor ble festivalen ”Fest i vest” arrangert for første gang. Dette er en festival som retter seg mot brukere av Frelsesarmeens rusinstitusjoner. I løpet av helgen 22.- 23. juni blir det fokus på fotball, sykkel og musikk i Stavanger.

- Vi ønsker å invitere til gode sports- og musikkopplevelser i et rusfritt miljø, sier Ole Andreas Westby som er regionleder for Frelsesarmeens rusomsorg.

 

Landslaget kommer

I løpet av tre dager blir det fotballturninger, seminarer, festivalgudstjeneste og en rekke konsert med blant annet: Humming People, Stephen Ackles og Rannva & Siggi. Dessuten blir det stor landskamp på søndag mellom Norge og Finland.

- Det er utrolig gøy å få besøk av to landslag, og dette blir siste kampen til Norge før de drar til Polen, sier Westby.

 

 

Fest i vest – nå enda større
Stephen Ackles kommer på Fest i vest! Foto: Kjell Håkon Larsen

 Gatefotball øker

Frelsesarmeens rusomsorg har siden 2005 satset stort på konseptet Gatefotball. Målgruppen er hjemløse og mennesker med rusavhengighet. Målet er å skape positiv vekst i spillernes liv gjennom fysisk aktivitet og sosiale samlinger. Og det er nettopp spillere fra Gatefotball-lagene som kommer til å treffes på helgens festival.

- Vi har de siste årene opplevd en fantastisk utvikling og interesse for Gatefotball og det etableres stadig nye klubber rundt i landet. Vi ser også hvor mye det betyr for den enkelte å møtes til turneringer og sosiale samlinger, sier Westby.

 

”Fest i vest” arrangeres på Frelsesarmeens institusjonsområde i Auglendsdalen 64, Stavanger. Alle er velkommen!