a123

Formidler livserfaring gjennom fotolinsa

Formidler livserfaring gjennom fotolinsa
25 bilder stilles ut i Rådhusgalleriet i mai under temaet "Levd liv". Fotograf Rune Hammerstad stiller ut og gir inntektene til Frelsesarmeen. Foto: Rune Hammerstad

‒ For meg er største gleden å glede andre, mye fordi jeg har erfart tunge tider selv. Fredag 19. mai åpnet fotograf Rune Hammerstad utstillingen, «Levd liv», i Rådhusgalleriet i Oslo. Inntektene går til Frelsesarmeen.

Viktig tema

‒ Vi er beæret over at Rune Hammerstad ønsker å gi inntektene til Frelsesarmeens rusomsorg, sier Andrew Hannevik, informasjonssjef i Frelsesarmeen. Han er svært imponert over fotografen.

‒ Hammerstad mestrer å fange øyeblikket, samtidig som han formidler en hel livshistorie på en og samme tid, sier Hannevik og legger til,

‒ Temaet, «Levd liv», matcher flere av Frelsesarmeens virkeområder godt.

 

Vil hjelpe andre

Fotograf Rune Hammerstad er født med ADHD og Tourette Syndrom. Tunge perioder har satt ting i perspektiv og brukes nå til noe positivt. Det ikke for uten grunn at tema for fotoutstillingen er «Levd liv».

‒ Jeg syntes folk som man kan se har levd er veldig interessante både med tanke på utseende og hva de forteller om seg selv. Selv om det ikke vises på meg har jeg vært gjennom mye og kan kjenne meg igjen på enkelte områder.

Hammerstad ønsker sterkt å hjelpe andre og bestemte seg for å gi inntektene til Frelsesarmeens rusomsorg. 

‒ Bildesalget går til Frelsesarmeen fordi de gjør en fantastisk jobb. Når jeg var frivillig hos Frelsesarmeen fikk jeg et innblikk i hvor viktig de er for samfunnet og hvor takknemlig så mange er for jobben de gjør. For meg er største gleden å glede andre, mye fordi jeg har erfart tunge tider selv.

 

Om fotoutstillingen

Åpning: 19. mai kl 19:00 med premiere på 13 av 25 bilder.

Utstillingsperiode: 19.-31. mai 2017.

Adresse: Rådhusgalleriet, Rådhusplassen 1, 0037 Oslo, Inngang fra sjøsiden.

 

Mer info og budrunde på: http://fotorune.com/

 

Formidler livserfaring gjennom fotolinsa
Fotorune flere bilder Foto: Rune Hammerstad