a123

Frelsesarmeen hjelper Colorado

Frelsesarmeen hjelper Colorado
Tusenvis av flomofre får nå hjelp av Frelsesarmeen i USA. Foto: Frelsesarmeen

Gir nødhjelp til evakuerte etter flommen i Colorado.

 

Frelsesarmeens hjelpeteam i USA har i snart en uke vært utkommandert til de områdene som har vært utsatt for flommen i Colorado. Over 20 000 måltider og 85 000 vannflasker har blitt gitt så langt til mennesker som er evakuert. Flommen har gjort skade i over 17 fylker, og ødelagt over 2500 boliger og drepte åtte personer. Hundrevis er fortsatt savnet.

 

Frykter mer regn

Med det økende behovet for hjelp, har Frelsesarmeen spredd sine tjenester til nye området som er påvirket av flommen, inkludert Weld, Morgan og Logan. Og med trusselen om mer nedbør i vente, er Frelsesarmeen forberedt på å hjelpe nye områder som kan bli berørt. Frelsesarmeen yter nå katastrofehjelp på følgende steder:

 

Denver

Wayne Anderson som er frivillig i Frelsesarmeen, gir nå katastrofehjelp til et innkvarteringssted for evakuerte i Estes Park. På grunn av skader på infrastrukturen har dette stedet vært avskåret fra kommunikasjon i flere dager. Anderson bekreftet at de evakuerte på det isolerte tilholdstedet har det bra og at de nå får tilstrekkelig hjelp.

 

Fort Collins

Frelsesarmeen vil fortsette å servere måltider i Timberline kirke. Her tilbys det også langsiktig innkvartering for evakuerte i de neste 30-90 dagene. Frelsesarmeen personell har servert mer enn 2130 måltider og drikke til de evakuerte på dette stedet siden det åpnet fredag.

 

Boulder

Frelsesarmeens hjelpeteam har gitt mer enn 2000 måltider og 36 000 vannflasker til evakuerte i området. I tillegg gis det støtte og hjelp til de evakuerte på Mapleton YMCA.

 

Jefferson County

Frelsesarmeen fortsetter å gi støtte til Jefferson County. I går serverte Frelsesarmeen over 1500 måltider og drikke til hjelpearbeidere og mannskap som reparerer ødelagte veier og broer.

 

Her kan du støtte Frelsesarmeens hjelpearbeid!

 

Frelsesarmeen hjelper Colorado
Frelsesarmeens kantinevogner gir hjelp i nøden. Foto: Frelsesarmeen