a123

Fulle klasser hvert år

Frelsesarmeens musikkskole i Oslo satser videre med ny leder.

Fulle klasser hvert år
Rektor Andreas Slettholm spiller opp til nytt semester.

 

 

Helt siden starten for snaue to år siden har interessen for Frelsesarmeens musikkskole i Oslo vårt stor. Hvert semester tilbyr skolen 35 plasser til musikkinteresserte barn og ungdommer i hovedstaden.

- Nå jobber vi med opptaket til høsten og vi har allerede mottatt mange nye søknader, sier rektor Andreas Slettholm.

 

Ny i jobben

Han har nylig overtatt som leder for musikkskolen etter Thor Erik Fjellvang. Andreas jobber til daglig som journalist i Aftenposten, men er utdannet fra Musikkhøyskolen og har bred musikalsk erfaring både innenfor og utenfor Frelsesarmeen.

- Det er veldig ålreit å våre rektor på en slik skole. Her er det masse hyggelige elever og gode kollegaer. Dessuten er det spennende å følge visjonen om at skolen både skal ha en sosial dimensjon og være et musikalsk opplæringssted, sier Andreas.

 

Skal være for alle

Elevene kan selv bestemme om de vil ha individuell undervisning på et instrument eller lære å spille sammen i band. Noen er helt nybegynnere, mens andre har spilt litt fra før. Ordinær pris for et semester er 2200 kr. For familier med trang økonomi er det mulig å søke om redusert pris.

- Musikkskolen vår skal være et tilbud for absolutt alle. Vi ser at de offentlige musikkskolene i Oslo har lange ventelister, mens de private er veldig dyre. Det er derfor et stort behov for en musikkskole som ikke koster for mye, men som har høy kvalitet på undervisningen, sier Slettholm.

 

Søk nå

Skolen har fått økonomiske støtte fra LNU (Landsrådet for norske barne- og ungdomsorganisasjoner), Mester Grønn og Frelsesarmeens diakonifond.

Søknadsfristen for høstsemesteret er 1. juli. Du kan søker her:

 

Påmelding til Frelsesarmeens Musikkskole Oslo
 1. Fyll ut feltene under. Du vil få en automatisk kvittering, deretter tar vi kontakt snarest for å bekrefte påmeldingen.

 2. Ja
  Nei
 3. JA
  NEI
 4. JA
  NEI
 5. JA
  NEI