a123

Gavmilde Drammen

Gavmilde Drammen
Korpsleder Øyfrid Storck i Frelsesarmeen i Drammen er takknemlig for gavene som har kommet inn. Foto: Frelsesarmeen

Frelsesarmeen i Drammen merker økt pågang fra folk som vil bekjempe barnefattigdom i byen.

 

Etter at lokalavisen i Drammen skrev om voksende barnefattigdom i byen har mange tatt kontakt med Frelsesarmeen med ønske om å hjelpe. Både privatpersoner og bedrifter har kommet med gaver som skal gå til barnefamilier.

 – Det er helt utrolig å oppleve denne strømmen av gaver som kommer inn til oss om dagen. Disse gavene har stor betydning for barnefamilier som sliter økonomisk og de vil gi gode ferieopplevelser for mange barn i sommer, sier korpsleder Øyfrid Storck i Frelsesarmeen i Drammen.

 

Kino og bading

Blant gavene som har kommet inn er 50 kinobilletter fra Kino City og 500 gratisbilletter til Drammensbadet. I tillegg har privatpersoner bakt kaker og pizza til ulike barnebursdager og det har kommet inn kr 6000 som skal brukes til utstyr ved skolestart. I tillegg skal det arrangeres to turer til Tusenfryd i sommer som er betalt av private pengegaver og Julegryta.

- Vi har det siste året merket økt pågang til vårt Omsorgssenter. Hver uke er det om lag 130 barnefamilier innom som alle trenger hjelp til å klare seg økonomisk. Vi deler ut matposer, men det er også viktig å kunne gi opplevelser til barna. Derfor er vi veldig takknemlige for gavene vi nå har fått, sier Storck.