a123

Gi en Narum-låt til jul

Gi en Narum-låt til jul

Jule-CDene er en saga blott for Frelsesarmeen. Nå går armeen nye veier og oppfordrer folk til å gi bort Narums låt «Håp i ei gryte» til jul.

- Ved å gi en sang i julegave er du med på å støtte mennesker som har det vanskelig. At vi nå har gått fra den tradisjonelle jule-CDen er unikt i Frelsesarme-sammenheng, sier Andrew Hannevik, informasjonssjef i Frelsesarmeen.

Grytehåpet

Fra å selge jule-CDer med ulike artister, selger Frelsesarmeen i år støttekort der folk kjøper et julekort med en nedlastbar låt. Ved å kjøpe kortet gir man et bidrag til den viktige juleinnsamlingen til Frelsesarmeen – innsamlingen som hjelper tusener av mennesker gjennom hele året.

Frelsesarmeen er stolte av å ha bandet Narum – et av de mest spilte bandene på norsk radio – med på laget. Med den dedikerte låten «Håp i ei gryte» bidrar de til åretes juleinnsamling. Narum ønsker å formidle at den store svarte gryta gir håp gjennom hele året for tusener av mennesker som har det vanskelig.

- Gi den videre

- For oss er det en ære å kunne gi en låt til Frelsesarmeen. Det er dette vi kan, og det føles bra å bidra med en sang for å kunne gjøre noe for andre. Jeg vil oppfordre folk til å gi låten videre for å støtte Frelsesarmeen og deres viktige arbeid, sier Lars Christian Narum, som har skrevet teksten til julelåta.

Musikk-kortet er vidt distribuert og finnes i Coop, Mester Grønn, Notabene, Norli, Libris og Bok & Media. I kortet får man en unik sang, samtidig som man støtter opp om en betydningsfull sak. Å vise medmenneskelighet betyr mye for mange nordmenn i jula. Dette er en moderne måte å gi støtte på.

- Som Narum synger: «…det er håp i ei stor svart gryte når det lir opp mot juletid».

Narum opptrer med låten for første gang fra en scene på julegrantenningen på Universitetsplassen i Oslo 2. desember.