a123

Håp i ei gryte på TV2

Håp i ei gryte på TV2
Katrine Moholt leder adventsprogrammet på TV2, "Håp i ei gryte". Øyvind "Elg" Elgenes er en av artistene som gjester programmet. Foto: Lars K. Singelstad

Bli med Frelsesarmeen og en lang rekke av Norges fremste artister på julekonserter hver søndag fram til jul!

Søndag 30. november er det sesongpremiere på «Håp i ei gryte» på TV2. Katrine Moholt har bokstavelig talt funnet tonen på Frelsesarmeen på Grünerløkka. I Oslo 3. korps står hun hver søndag i advent, i tillegg til et «best off-program» lillejulaften, med artister og et engasjert publikum. Vi lover at du kommer i julestemning!

Håp i ei gryte på TV2
Tone Damli Aaberge deltar i første program, søndag 30. november. Foto: Lars K. Singelstad

Disse artistene gir deg en musikals førjulsopplevelse: Tone Damli, Vidar Johnsen, Nora Foss Al-Jabri, Hanne Sørvåg, Helene Bøksle, Knut Anders Sørum, Sval, Lars Lillo-Stenberg, Anita Skorgan, Venke Knutson, Eirik Søfteland, Halvdan Sivertsen, Simone Eriksrud og Elg.

 

Håp i ei gryte på TV2
Hanne Sørvaag og Knut Anders Sørum. Foto: Lars K. Singelstad

TV2 har også sendt med kamerateam når fire av artistene har besøkt fire av Frelsesarmeens sosiale tiltak. Vi blir med Tone Damli på Gatehospitalet, Sval ut og stå grytevakt i Oslo sentrum, Venke Knutson besøker «Jobben» i Sandvika, og vi er også med når Elg drar ut i Oslo-natta for å dele ut mat til de mange som bor på gata.

Skru på TV2 på søndag kl. 18:00!

De andre programmene sendes:

Søndag 7. desember, klokka 17.00

Søndag 14. desember, klokka 18.00

Lørdag 20. desember, klokka 18.00

Lillejulaften, klokka 19.00