a123

Håp med på kjøpet

Norli-kjeden satser på påskeprodukter fra Sally Ann.

 

Denne påsken blir det mulig å kjøpe dekorative pyntegjenstander fra Sally Ann hos bokhandelkjeden Norli. I 90 butikker over hele landet kan du finne både kyllinger, egg og te-lysholdere. Alle produktene er håndlaget av fattige mennesker i Pakistan, Bangladesh og Kenya. 

- Vi jobber hardt med å finne nye salgskanaler for produktene våre, så vi er selvsagt veldig glade for at Norli-kjeden åpner opp sine butikker for våre påskeprodukter, sier Bo Christoffer Brekke som er administrasjons- og prosjektleder i Sally Ann Global.

  

Håp på kjøpet
Håp med på kjøpet
Bo Christoffer Brekke er fornøyd med Norli-avtalen.

Du får ikke bare med deg fine symbolske og dekorative pyntegjenstander når du kjøper produkter fra Sally Ann. Du er også med på å skape verdighet og håp for fattige mennesker. Sally Ann er Frelsesarmeens initiativ for handel som fremmer håp. Alle varene som selges er laget av mennesker i vanskelige livssituasjoner. Ved å handle hos Sally Ann hjelper man mennesker som sliter i fattige land med en jobb og en god lønn.

- Ved at vi nå er tilstede i en av landets største bokhandel-kjeder, så håper vi å nå ut til enda flere mennesker med våre produkter. Dette vil igjen skape arbeid for våre medarbeidere over hele verden, sier Brekke.