a123

Håper å selge 75 000 julekort

Håper å selge 75 000 julekort
Ida Jacobsen hos Bok & Media med julestativet fra Frelsesarmeen. Foto: Frelsesarmeen/Jarle Stokland

Frelsesarmeens julegaver har fått innpass hos de store butikkjedene.

 

Besøker du en av de større bokhandelkjedene før jul er sjansen stor for at du vil få øye på et av Frelsesarmeens nye julegavestativ. I år vil nemlig kjeder som Libris, Norli, Notabene og Bok & Media selge juleprodukter fra nettopp Frelsesarmeen.

- Vi er veldig glade for at vi nå får innpass i enda flere butikker. Større distribusjon betyr svært mye for julegavesalget vårt, sier Richard Aune som er markedskonsulent i Frelsesarmeen.

 

Kort, kuler og julelåt

Om lag 330 gavestativ er nå ute i butikkene. De innholder julegavekort med illustrasjoner av Bjørn Mike Boge. Videre finnes det vakre julekuler og hjerter fra Sally Ann. Disse er håndlaget av fattige kvinner i Bangladesh. I tillegg finner du en liten julekrybbe som er laget av Frelsesarmeens rusomsorg (Jobben). Også Frelsesarmeens støttekort blir å finne i stativet. Ved å kjøpe dette kortet får du også en nedlastkode til årets julelåt som er ”Håp i ei gryte” av Narum. Dette kortet blir også å finne i alle Coop-butikker, Mester Grønn og Fretex.

 

Håper å selge 75 000 julekort
Et lite utvalg julegaver fra Frelsesarmeen. Foto: Frelsesarmeen/Jarle Stokland

 

Liker julehjertene

Også hos Bok og Media i Akersgaten i Oslo er gavestativet fra Frelsesarmeen nå på plass.

- Vi har akkurat fått opp stativet, men vi ser allerede at mange av våre kunder tar en titt på innholdet. Personlig liker jeg veldig godt de vakre julehjertene fra Sally Ann. Tipper at de blir å finne på mange juletre i år, sier Ida Jacobsen som er avdelingsleder hos Bok & Media.