a123

Hope - the Fretex song

Det gis mye fint til Fretex, men det er ikke dagligdags å få ei låt.

Hope - the Fretex song
Jon Johannessen

Jon Johannessen, som er jobbsøker hos Fretex, har sammen med Ronni Le Tekrø og Tim Ledfoot Scott laget låta som har fått navnet ”Hope”. De spilte på et arrangement for Fretex for et par år siden og ble inspirert til å lage en egen Fretexlåt.

Alle gaver som gis til Fretex forvaltes på best mulig måte. De skal være med å gi folk grunn til å tro på framtiden og gi nye jobbmuligheter. Låta sendes nå til radiostasjoner og andre medier og gjøres tilgjengelig på spotify.

 

Jobbgaranti
Hope - the Fretex song
Ronni Le Tekrø

- Vi vil at låta om håp skal være med å sette fokus på jobbgarantien, som Fretex innfører i 2013. Vi tilbyr jobbsøkere en garanti om jobb. Det skjer ved at Fretex samarbeider med mange bedrifter som er klare til å rekruttere jobbsøkere fra Fretex og ved at det stilles større krav til både jobbsøkere og oss selv, forteller Ingvald Hansen, som er personalsjef i Fretex.

 

Fikk tilbake troa på seg sjøl

Jon hadde stor suksess i musikkbransjen; spennende oppdrag, nye kontakter og utfordringer kom på løpende bånd. Så kom det dramatiske vendepunktet, da Jon i 2003 fikk hjertestans. Tilfeldigheter gjorde at broren hans var i nærheten og at han hadde frisk kunnskap fra førstehjelpskurs. men Jons første reaksjon på å bli reddet var ikke takknemlighet. Han ble irritert og sint.

- Å få en knekk ble vanskelig for selvbildet og det tar tid å få tilbake troa på seg sjøl, forteller Jon.

Jon er også fornøyd med støtten han har fått fra Fretex.

- To jobbkonsulenter møtte meg på en god måte og var tydelige på at de ville bistå så godt de kunne. De har vært til stor hjelp for meg, sier han.

 

Hør og kjøp låta her!

 

Les hele historien til Jon på Fretex.no