a123

I kø for Fretex

Suksessåpning for ny Fretex butikk i Oslo.

Lang, lang kø utenfor Fretex sin nye butikk på Olaf Ryes plass i Oslo, da butikken åpnet fredag kveld. Mye av æren for den store oppmerksomheten skyldes nok "kjendishjelpen" fra tre kjente damer. Både Jenny Skavlan, Pia Tjelta og Vanessa Rudjord har nemlig tømt sine garderober for både klær og sko og gitt det til Fretex. Og dette var klær som svært mange gjerne ville stå i kø for å få kjøpt. For hvem har ikke lyst til å gå i kjolen til Jenny Skavland?

  

Vårens trender

I tillegg til å gi bort egne klær har de tre "kjendisdamene" også vært på Fretex-mottaket og funnet klær og tilbehør som preger vårens motebilde. Dette har de stylet og gjort klart til salg i den nye Fretexbutikken.

- Jeg har 70 par sko og ti esker med klær som skal få nye eiere. De fineste kjolene mine fortjener fortsatt å få gå på fest, sa Vanessa Rudjord før kundene slapp inn i den nye butikken.

 

Pia på sykurs

Kjolen Tia Tjelta hadde på seg under åpningen, hadde hun selv kjøpt på Fretex - og fått hjelp il å sy den inn og få den tilpasset. Målet er etter hvert å gjøre denne jobben selv.

- Jeg skal ta sykurs hos Jenny til sommeren. Dette skal jeg lære meg, sa Pia til Dagbladet.