a123

Kan bli et Eldorado for Others

Frelsesarmeen er på plass i Nordens største bokhandel.

 

Selveste ordfører Fabian Stang stod for snorklippingen da Eldorado bokhandel åpnet i Oslo. Og i det som er Nordens største bokhandel har også Others som er Frelsesarmeens nye konsept for rettferdig handel, flyttet inn. Og ordfører Stang tok seg god tid til å studere Others-avdelingen under åpningen på torsdag. 

- Her var det mange flotte produkter å velge blant, sa en imponert ordfører. 

 

Handel som gir håp

 - Vi har store forventninger til den nye butikken og det er veldig spennende å få være med på et så stort prosjekt, sier Sissel Skogly som er markeds- og innkjøpssjef i Others.

I Bangladesh, Kenya, Peru og flere andre steder i verden produseres varer for Others (tidligere Sally Ann) til en pris som gjør arbeiderne i stand til å leve et verdig liv. Målet er at de gjennom dette arbeidet kommer ut av fattigdommen og etterhvert er i stand til å stå på egne ben uten hjelp fra Others.

 

Nye produkter

I den nye butikken på Eldorado vil du finne både nye produkter fra Others, men også en del klassikere fra Sally Ann.

- Jeg tror vi kan by på en bra miks av spennende varer fra mange land. Dessuten får vi inn nye produkter fortløpende som blir å finne i butikken. Og vi har fått en flott og sentral plassering i den enorme bokhandelen, sier Sissel fornøyd.

 

Snart på nett

Når du handler kvalitetsvarer fra Others gjør du to ting på en gang; Du får unike produkter med en god historie, og du hjelper andre mennesker til et bedre liv. Alle produktene til Others blir også mulig å få kjøpt fra den nye nettbutikken som åpner 20. september.