a123

Klar for et grensesprengende år?

Jeløy folkehøgskole tar imot nye søkere.

Jeløy folkehøgskole i Moss er en skole uten karakterkrav som passer for alle som ønsker seg et år full av nye opplevelser. Skolen setter vennskap, felleskap og mestring i fokus, og har som mål å skape et annerledes år for sine søkere.

Klar for et grensesprengende år?
Jeløy folkehøgskole ligger idyllisk til midt i Oslofjorden.

Ønsker du, eller noen du kjenner, å bli enda bedre kjent med deg/seg selv og sette nye mål i livet? Jeløy folkehøgskole ønsker å tilby et grensesprengende år på elevenes premisser!

På Jeløy folkehøyskole skal elevene oppleve at de blir tatt på alvor, og være et sted der de kan utvikle et blikk for andre enn seg selv. Elevene får hjelp til å heve eget hode, og de skal få utfordret verdiene sine. Skolen er oppdatert på hva som skjer i samfunnet. Den kristne tro formidles tydelig, og skolen er stolte av å være en del av Frelsesarmeen. 

Skolen har disse linjevalgene:

Coaching fotball

Fitness Miami

Fotball og ballspill USA

Social Justice

Walkabout Autralia

Backpacking Europa

Push & Pull USA

Lederutvikling

Les mer og søk her

  Klar for et grensesprengende år?

Hva sier elevene fra sist skoleår?

«Mitt år på Jeløy Folkehøyskole har vært en øyeåpner for meg, hvor jeg har lært mye nytt om meg selv men også om verden rundt meg. For det første så har året her økt motivasjonen min for en videre utdanning innenfor sosial rettferdighet betraktelig. Jeg har lært meg å ha tålmodighet med folk rundt med i forhold til alt fra å holde internatet ryddig, til at jeg har fått sett hvor utålmodige norske mennesker er i motsetning til mennesker med andre kulturer. Det jeg er mest glad for med mitt år her, er at jeg har fått muligheten til å se verden med andre øyne etter turen til Kenya og etter alle besøkene vi har vært på. Jeg er også utrolig takknemlig for alle de nye menneskene jeg har møtt, inkludert nye venner for livet.»
Nora E 

«Dette skoleåret har betydd veldig mye for meg. Et skoleår som jeg aldri kommer til å glemme med mange gode minner. Jeg har også møtt mange hyggelige mennesker som jeg har blitt gode venner med dette skoleåret. Jeg har også lært veldig mye om livet dette skoleåret som jeg tar med videre i livet. Ett av mine mange høydepunkter dette skoleåret var turene som vi var på.»
Jonas

«Dette året har vært en av de beste opplevelsene jeg har hatt. Jeg har også lært mye i løpet av året her på Jeløy. Har fått mange venner som jeg har blitt glad i. Spania-turen ble en stor favoritt, aktivitetsuka hvor jeg fikk testa ut paintball for første gang og gokart med klasse er minner som sitter igjen.»
Olav

«Året mitt på folkehøyskole har vært over all forventning. Det aller beste har vært å bli kjent med så mange fantastiske mennesker, og hele tiden føle at jeg har noen å være med. Jeg kan se tilbake på et meningsfylt år der jeg har utfordret meg selv, og fått mange flotte minner og opplevelser jeg aldri vil glemme. Dette er første gangen jeg har gruet meg til at et skoleår er ferdig. Takk for et fantastisk år.»
Malene 

«Et år på folkehøyskole Det har vært godt med et friår uten noe karakterkrav der jeg har blitt bedre kjent med meg selv og funnet ut av hva jeg vil til høsten. Jeg har blitt mer selvstendig ved at jeg har bodd hjemmefra dette skoleåret. Året har vært grensesprengende ved at jeg har fått utfordret meg selv på ulike områder som jeg ikke hadde gjort uten året på folkehøyskole, f.eks. å vlogge noen av dagene vi var på tur, hoppe i fallskjerm og sove ute i swag i Australia. Fokuset på det sosiale og mye felles aktiviteter har ført til at jeg har fått flere nye venner som jeg kommer til å fortsette å ha kontakt med. Jeg har fått mange gode minner fra både linjetur med klassen og andre opplevelser fra skoleåret som jeg kommer til å ha med meg resten av livet.»
Siri