a123

Mange lot seg friste

Suksess for Jobbens Mini-Marked i Oslo.

 

- Dette er et ypperlig tiltak. Det er så flott å se at det går an å gjenbruke gamle ting, sier Hildegun Gylterud.

Hun var en av mange som stakk innom Jobbens Mini-Marked i Gamlebyen i Oslo fredag ettermiddag. I løpet av noen timer ble det solgt både møbler, håndstøpte lys og ulike antikviteter i stor skala. Dessuten benyttet mange anledningen til å ta en kaffe i sola i den hyggelige bakgården til Jobben.

- Jeg fikk vite om Mini-Markedet via en deling på Facebook. Jeg har kjøpt masse antikviteter på Ebay, men det er mye hyggeligere å gå rundt her og titte etter noe unikt, sier Hildegun imens hun betaler for et speil og et lite hvitt skap.

 

Vil skape meningsfylte dager

Jobben er Frelsesarmeens arbeidstreningstilbud for tidligere eller aktive rusmiddelavhengige. Målet er å gi deltakerne meningsfylte dager med jobb og fritidsaktiviteter som igjen kan redusere behovet for rus.

- Foreløpig vil det bli arrangert fire Mini-Marked frem til 21. juni. Men blir dette en suksess er det mulig at det kommer flere slike marked også til høsten, sier Pål Henriksen som er daglig leder for Jobben.

 

Unik handel

- Dette er spennende. Her finner jeg helt unike ting slik som denne kisten som jeg har kjøpt til mitt barnebarn, sier Heidi Nilsen.

Hun har tidligere vært på Jobbens Høstmarked, men hun synes at Mini-Markedet var enda bedre.

- Dette er mer oversiktelig og lettere å finne frem i, dessuten liker jeg stemningen og intimiteten i dette gamle huset. Det innbyr virkelig til en hyggelig handel, sier Heidi.

 

Og førstkommende fredag er det nytt Mini-Marked i Jobbens lokaler i Arupsgate 5 fra kl. 13-15.30. Velkommen skal du være!