a123

Ny julekonsert fra Frelsesarmeen

Ny julekonsert fra Frelsesarmeen
Per Christian Ellefsen leser "Julefortellingen". Foto: Torill Helene Heidal Landaaasen

Per Christian Ellefsen leser ”Julefortellingen” nær en stall og krybbe i Oslo.

 

I hovedstaden lanserer Frelsesarmeen i år et helt nytt julearrangement. På fire utvalgte steder rundt i byen skal julens budskap fortelles i ord og toner. Med seg på laget har Frelsesarmeen en kjent og kjær skuespiller, nemlig Per Christian Ellefsen. Han jobber til daglig ved Nationaltheateret, men er kanskje mest kjent som "Elling" i filmene med samme navn.

 

Vil gi noe tilbake

– Det har blitt en del av min julefeiring å stikke av gårde og ta en runde. Gi tilbake. Det er også en del av julebudskapet, sier Per Christian Ellefsen til Krigsropets julenummer.

Fire kvelder i desember skal han framfører tekstene i "Julefortellingen" en oppsetning basert på bibeltekstene om Jesu fødsel. Fortellingen blir bundet sammen med julens sanger fremført av Charlotte Holm Hansen og andre sangere fra Frelsesarmeen. De får musikkfølge av Frelsesarmeens dyktige musikere og kapellmester Dag Frode Eilertsen. Oppsetningen er et samarbeid mellom Frelsesarmens rusomsorg ved "Jobben", Sentraldivisjonen og Seksjon for musikk. Utenfor spillestedene vil det bli god julestemning med båltønner, musikk og kaffeservering. På Grünerløkka vil "Jobben" i tillegg holde sitt tradisjonelle julemarked. Det er gratis inngang, men det vil også være mulig å gi en gave til Frelsesarmeens gatenære tilbud i Oslo. Velkommen!

 

Ny julekonsert fra Frelsesarmeen