a123

Nytt på nett - si din mening!

Nytt på nett - si din mening!

28. november 2011 lanserte Frelsesarmeen i Norge nye nettsider. Her kan du lese om hva som er nytt - og komme med tilbakemeldinger!

Hva er nytt?

Designen er frisket opp, og det å lage sidene har blitt mye enklere for "nettsersjantene" rundt omkring i landet. Men det er også kommet til en del nye funksjoner. Blant dem er muligheten til å bla i en PDF som man blar i et fysisk blad, ny bildekarusellmulighet og splitterny kartløsning som vi håper vil gjøre det enklere å finne frem til Frelsesarmeen i nærmiljøet - klikk på "Der du bor" nedenfor. Her kan du finne alt Frelsesarmeen gjør i landet, inkludert menigheter (korps), innsamlingsbokser, institusjoner, Fretexbutikker,  - og tilmed julegrytene (endel er allerede på plass)

Det har også kommet inn gi-knapper på alle enhetssider hvor det er mulighet for å øremerke gaver også til lokale tiltak. 

Hvorfor bruker Frelsesarmeen penger på dette?

Vi var faktisk nødt. Leverandøren vi hadde brukt siden slutten av nittitallet sluttet å levere nettløsningen vi brukte, så vi måtte se oss om etter noe nytt. Etter en omfattende anbudsrunde for ett års tid siden, vant Idium AS oppdraget. De leverer Norges mest kjøpte nettsideløsning, og har blant andre Nationaltheatret, Norsk Folkehjelp, Trygg Trafikk, Riksantikvaren og flere politiske partier på kundelisten. 

Hva skjer videre fremover?

Det er fremdeles mange små og store ting som skal fikses før første del av prosjektet erklæres for fullført. Deretter skal Island og Færøyene (som også administreres fra Oslo) få hver sin blåkopi av løsningen - selvfølgelig tilpasset lokale forhold. Det vil også komme ny nettbutikk. 

Mening eller spørsmål om nett
  1. Har du spørsmål til eller meninger om de nye nettsidene? Fyll ut skjemaet under. Legger du igjen e-postadressen når du stiller et spørsmål, får du også personlig respons.