a123

Satser på web-TV og bistand

Nye linjer ved Jeløy folkehøyskole fra høsten.

 

Satser på web-TV og bistand

Er du interessert i foto og web-TV eller kunne du tenke deg å lære mer om bistandsarbeid? I så fall har Jeløy folkehøyskole utenfor Moss to gode nyheter til deg. Fra høsten starer de opp to nye linjer som de har kalt Frame og Bistand og kultur.

- Vi tror interessen for web-TV er stor, og vi har derfor lyst til å tilby en linje hvor ungdom han lære mer om dette, sier Wenche Walderhaug Midjord som er rektor på skolen.

 

 

Satser på web-TV og bistand
Tommelen opp for Jeløy TV!
Skal løfte Jeløy TV

Foruten å utvikle kunnskap innen foto og video, får elevene også ansvaret for å drifte Jeløy TV som er skolens egen web-TV-kanal. Her skal det lages reportasjer om hva som skjer på og rundt skolen og det blir også direkte-sendinger fra ulike konserter, kulturkvelder og andre elevaktiviteter.

- Vi tror den nye Frame-linjen kan være med på å løfte kvaliteten på Jeløy TV og utvikle kanalen slik at flere ønsker å se på den, sier rektor.

 

 

På jobb i Rwanda
Satser på web-TV og bistand
Elever i praksis i Afrika.

Også linjen Bistand og kultur er ny i høst. Her får elevene en grundig innføring i hvordan større organisasjoner driver bistandsarbeid. Dette skjer gjennom teori og praksis i Norge og i Rwanda. Den nye linjen er et samarbeid med Frelsesarmeens seksjon for bistand og utvikling.

- Frelsesarmeen har lang erfaring med bistandsarbeid over hele verden så det blir derfor spennende for våre elever å få ta del i dette. På studieturen til Rwanda skal elevene jobbe for Frelsesarmeen og får blant annet ansvaret for et undervisningsopplegg på en barneskole, sier Wenche.

 

Ledige plasser

I tilegg til de to nye linjene er det også mulig å søke på følgende linjer:

  •  Backpacking Europa
  •  Dykking og friluftsliv
  •  Musikk og studio
  •  Grafisk design
  •  Livsstil
  •  Lederutvikling

Det er rullerende opptak på Jeløy folkehøyskole og for tiden er det ledige plasser på samtlige linjer. Her kan du søke studieplass!