a123

Se VM i gatefotball på nett

Se VM i gatefotball på nett
VM i gatefotball er i gang i Chile. Norske spillere markerte seg allerede i paraden før åpningen av mesterskapet søndag. Foto: Frelsesarmeens Gatefotball

Norges herre- og damelandslag er på plass i Chile. Følg kampene live på nett!

Norge stiller med både dame- og herrelag i VM i gatefotball (Homeless World Cup) som i år arrangeres i Santiago i Chile. 

Turneringen startet i går og herrelandslaget gjennomførte sin første kamp. Det ble tap, 8-2 mot Skotland. I dag spiller damene sin første kamp, mot Indonesia.

Frelsesarmeen startet opp med gatefotball i 2005. Målgruppen er hjemløse, rusavhengige, og andre marginaliserte grupper.  I dag finnes det lokale lag over hele landet, der fysisk aktivitet og sosialt samvær gir vekst i spillernes liv.

Det store høydepunktet er VM. Sammen med ledere og fysioterapeuter er 16 menn og kvinner på plass i  Chile for å representere Norge. Et av kriteriene for å bli tatt ut som spiller er å holde seg rusfri over en lengre periode.

 

Se VM i gatefotball på nett
Nasjonalsangen runget over banen i Santiago. Damelandslaget tapte treningskampen mot USA. I dag spiller jentene sin første kamp i gruppespillet. Foto: Frelsesarmeens Gatefotball

 

Dagens kamper (mandag 20. oktober)

Se VM i gatefotball live 

(Kamptidspunkt i norsk tid)

Herrer

19:30 Norge - Nord-Irland på bane 1

21:50 Indonesia - Norge på bane 1

Damer

21:50 Norge - India på bane 2

00:30 Argentina - Norge på bane 3