a123

Serverer mat og rydder hjem

Serverer mat og rydder hjem

Frelsesarmeen hjelper flomofre i Australia.

 

I de australske delstatene Queensland og New South Wales har flom ført til store ødeleggelser og tap. I Queensland hjelper Frelsesarmeen hundrevis av mennesker som har blitt isolert etter flomvannets herjinger, samt bistår redningspersonell og frivillige. I New South Wales har Frelsesarmeens team hjulpet med oppryddingen og servert hundrevis av måltider til de mange evakuerte.

 

Flyr hjelpen inn

Frelsesarmeens kriseteam har også tatt i bruk helikoptre for å nå dem som bor lengst unna. Til byen Mitchell ble det fløyet inn nødvendige forsyninger til et evakueringssenter. Her serverer Frelsesarmeen måltider og bistår de mange evakuerte.

 

Serverer mat og rydder hjem
Frelsesarmeen hjelper evakuerte etter flommen. Foto: Frelsesarmeen

 

Stor belastning

Etter hvert som flomvannet trekker seg tilbake, vil personell fra Frelsesarmeen hjelpe innbyggere med oppryddingen i sine hjem.

- Situasjonen i de evakuerte områdene begynner å lette, men mye må gjøres når oppryddingen begynner, sier Norm Archer som leder Frelsesarmeens beredskapsarbeid i Australia.

- Når folk kommer hjem og ser skadene, så er det en stor følelsesmessig belastning. Da skal vi være der og støtte dem, sier han.

 

Støtt vårt arbeid her: