a123

Skal bli enda mer synlig

Foto: Frelsesarmeen/Jarle Stokland

Studentene ved Markedshøyskolen skal hjelpe Frelsesarmeen.

 

Skal bli enda mer synlig
Sissel Skogly fra Sally Ann, Trine Gjermundbo fra Fretex, Tore Fagernes fra MH og Hilde Dagfinrud Valen fra Krigsropet. Foto: Frelsesarmeen/Jarle Stokland

 

- Er det noen som kjenner til Krigsropet, spør Hilde Dagfinrud Valen som er redaktør for nettopp Krigsropet.

- Nei, svarer bachelorstudentene ved Markedshøyskolen (MH) i Oslo.

 

Skal få hjelp

Men nå skal det 125 år gamle magasinet til Frelsesarmeen få markedsføringshjelp. De neste tre månedene skal studentene ved MH jobbe med Frelsesarmeen som tema for en ny prosjektoppgave. De om lag 90 studentene får velge mellom Krigsropet, Fretex og Sally Ann som case for sine oppgaver.

- Vi har lagt vekt på at prosjektoppgaven skal handle om reelle problemstillinger innenfor markedsføring. Derfor er det flott at vi får jobbe med en reell organisasjon som Frelsesarmeen, sier førstelektor Tore Fagernes ved Markedshøyskolen.

 

Skal bli enda mer synlig
MH-studentene er klare til å hjelpe Frelsesarmeen. Foto: Frelsesarmeen/Jarle Stokland

 

Selge flere blader

Hvordan skal Krigsropet få solgt flere blader, og hvordan skal Fretex få økt salg i sine bruktbutikker? Dette er noen av problemstillingene som studentene nå skal jobbe med.

- Det eneste jeg viste om Frelsesarmeen før jeg kom hit i dag var julegryta, forteller Margrethe Ranes som er 1.års student på MH.

Hun synes prosjektet med Frelsesarmeen er spennende og har allerede gjort seg tanker om hvordan Krigsropet kan bli mer synlig.

- Det er et tankekors at =Oslo er mer kjent enn Krigsropet. Men det skal vi jobbe med å få endret på i de kommende månedene, sier hun.

 

 

Skal bli enda mer synlig
Studentene Margrethe Ranes og Marius Valvatne skal gi markedsføringshjelp til Frelsesarmeen. Foto: Frelsesarmeen/Jarle Stokland