a123

Skal selge 100 000 julebaguetter

Skal selge 100 000 julebaguetter
Informasjonssjef Andrew Hannevik tar en smak på julebaguetten. Foto: Frelsesarmeen/Jarle Stokland

Og hver baguett gir 5 kroner til Frelsesarmeens arbeid.

 

Denne julen byr 200 Shell Fresh-stasjoner over hele landet på nyheten julebaguett. Med norsk ribbe, surkål og sterk sennep i en ekte, fransk baguett, håper bensinstasjonskjeden at mange veifarende blir fristet til å ta en smak på julen.

- Vi har stor tro på den nye julebaguetten og vårt mål er å selge 100 000 baguetter før jula er over, sier en optimistisk Trude Marchmann-Jensen som er marketingsjef i Shell Fresh.

 

Deler med andre

I desember gir Shell Fresh 5 kr for hver solgte baguettmeny til Frelsesarmeen. Og holder målet til marketingsjefen vil det gi hele 500 000 kr til Frelsesarmeens arbeid for trengende.

- Vi er selvsagt fantastisk glade for initiativet fra Shell Fresh og setter stor pris på at de vil støtte vårt viktige arbeid for dem som sliter i samfunnet vårt, sier informasjonssjef Andrew Hannevik i Frelsesarmeen.

 

Skal selge 100 000 julebaguetter
Håper den smaker: Linda Sjøvik, driftssjef Shell Fresh, Andrew Hannevik, informasjonssjef Frelsesarmeen og Trude Marchmann-Jensen, marketingsjef Shell Fresh. Foto: Frelsesarmeen/Jarle Stokland

 

 

God respons

Da vi stakk innom Shell Fresh på Strand utenfor Oslo, så hadde de allerede solgt 56 baguetter før klokken hadde passert 12. Og mange kunder kommenterte også bidraget til Frelsesarmeen.

- Vi hører mange positive kommentarer fra kunder som synes det er flott at Frelsesarmeen får en bit av salget når de kjøper en baguett. Dette utløser også en hyggelig prat mellom de som jobber på stasjonen og våre kunder, sier Linda Sjøvik som er driftssjef i Shell Fresh.

 

Lang testperiode

Fresh brukte lang tid på å sette sammen det som til slutt ble julebaguetten. Både farge, smak, holdbarhet og ikke minst optimal tykkelse på ribbeskivene, ble nøye vurdert og testet før baguetten ble serveringsklar.

- Denne baguetten gir meg absolutt en smak av jul, og spesielt den gode sennepen gir en god smakspiff. Og når man også kan dele den med andre, blir dette en riktig julebaguett sier en fornøyd Hannevik.