a123

Sprer både ild og varme

Sprer både ild og varme

Frelsesarmeen deltar aktivt under fakkelstafetten mot OL i London.

 

Den olympiske ild er i disse dager på reise gjennom hele Storbritannia og Irland. På sin 70-dagers lange turne skal fakkelstafetten besøke nærmere 95 prosent av befolkningen i Storbritannia før den ender opp i London.

 

Gratis te og Krigsropet

Frelsesarmeens lokale korps (menigheter) deltar aktivt under hele fakkelstafetten ved å vise både kristen kjærlighet og gjestfrihet. Frelsesarmeens kantinevogner har blitt tatt i bruk og det serveres gratis kaffe og te. I tilegg blir en spesialutgave av ”The War Cry” (Krigsropet) delt ut gratis til publikum som har samlet seg for å se på fakkelstafetten.

I tillegg har flere medlemmer fra Frelsesarmeen blitt valgt ut til å bære OL-ilden på enkelte etapper. Følg fakkelstafetten direkte på nett her: www.london2012.com/torch-relay

 

OL på William Booth sin gård

Frelsesarmeen skal også være OL-arena for terrengsykkel. På landområdet til Frelsesarmeens Hadleigh gård i Essex skal verdens beste terrengsyklister konkurrere om de gjeve OL-medaljene. Foruten å være OL-arena har Hadleigh gård lang historie med å hjelpe arbeidsledige og voksne med spesielle behov i opplæring og sysselsetting. I 1890 ble gården kjøpt opp av Frelsesarmeens grunnlegger William Booth. Gården skulle fungere som kurssenter for fattige mennesker fra industrielle London. Gården tjener også i dag som opplæringssenter. I tillegg driver gården en kafé, samt et senter for sjeldne dyreraser. Tusenvis av besøkende kommer dit hvert år.