a123

Topp stemning på Barnefestival!

Fint vær og høyt aktivitetsnivå - 110 barn er samlet på Jeløy denne uka.


Topp stemning på Barnefestival!
Lek og moro på Jeløy - "vannkrig" har ikke gått av moten. Foto: Marianne Klæboe Jernberg

 

- Det er god stemning. Vi har vært så heldig med været også! Nå er vi i gang med å lage vannsklie, forteller leirsjef Nína Kristín Óskarsdóttir.

Denne uka er 110 deltagere fra 1. – 7. klasse samlet til Barnefestival på Jeløy. Inkludert ledere er tilsammen 170 samlet på leiren, mange av dem ungdommer som får ledertrening.

- Hvordan har uka vært?

- Den har vært veldig fin. Det blir bare bedre og bedre etter hvert som barna blir trygge på hverandre. I tillegg er det mange gode ledere her, det er jeg veldig takknemlig for, forteller en entusiastisk Nína Kristín Óskarsdóttir.

 

Topp stemning på Barnefestival!
Siv Helle Joensen og sønnen Aron koser seg med grillmat. Foto: Marianne Klæboe Jernberg

 

Aktivitetsnivået er høyt. Hver dag kan deltagerne være med på ulike aktiviteter, både på formiddag og ettermiddag. Her kan man velge blant 16 aktiviteter, deriblant sang, dans, fotball og friluftsliv. Midt på dag er det storsamling som fungerer som en bibeltime. Óskarsdóttir sier de legger vekt på å gjøre mest mulig praktisk.

- I dag har vi hatt om skapelsen og da har barna fått «skape» med trolldeig, sier hun.

 

Topp stemning på Barnefestival!
David Ødegaard lader opp til neste kamp. Foto: Marianne Klæboe Jernberg

 

I kveld er det klart for den store underholdningskvelden «Kjempesmellen». I følge leirsjefen har mange av barna planlagt underholdningsinnslag, så det kommer nok til å bli en kveld spekket med herlige øyeblikk.

Festivalen avsluttes søndag.