a123

Varmet opp med julegryta

Steinar Albrigtsen tok oppvarmingen til finalen i "Det store korslaget" på Egertorget.

Så er Frelsesarmeens julemusikanter i gang igjen. Bugge Wesseltoft, Steinar Albrigtsen og Monika Nordli fikk æren av å sparke i gang den populære tradisjonen. Og et julestemt publikum satt tydeligvis stor pris på å høre live musikk på Egertorget i Oslo.

 

Varmet opp i minus 7

For Steinar Albrigtsen ble onsdagens konsert også en oppvarming til lørdagens finale i "Det store korslaget" på TV2. Og i følge responsen han fikk på Karl Johan kan Team Steinar bli en svært så sterk utforderer for Team Sigvart i lørdagens finale. På scenen på Egertorget stod også Monika Nordli. De siste årene har Steinar og Monika samarbeidet både med plateinnspilling så vel som låtskriving og konserter. På Egertorget ga de smakebiter fra både gamle og nye låter. Og selvfølgelig fikk vi også høre Steinar Albrigtsen synge "Julegryta" som nettopp er en hyllest til Frelsesarmeens julegryte.

 

Fulle gryter

Og julegrytene på Egertorget ble flittig besøkt under konserten, og totalt kom det inn 34.268,50 norske kroner, 2 dollar, 11 svenske kroner og 5 danske kroner.