a123

Vellykket NM i Kongvinger

NM i gatefotball 2018 på Gjemselund stadion ble avhholdt i strålende solskinn. Kongsvingers herrelag og kvinnelaget Hveita United gikk av med seieren.

25.–27. mai var det duket for NM i gatefotball i Kongsvinger. Strålende vær og god stemning preget et vellykket arrangement. 

Vellykket NM i Kongvinger
Konsvinger vant NM i gatefotball i herre/mixed-klassen. Foto: Kjell R. Hermansen
Vellykket NM i Kongvinger
I dameklassen var det Hveita United som vant NM i gatefotball. Foto: Kjell R. Hermansen

 

Vellykket NM i Kongvinger
Fra venstre: Prosjektleder Rolf Nordberg og statsminister Erna Solberg sammen med Tony Bekkengen, arrangør/daglig leder i Frelsesarmeens rusomsorg i Kongsvinger, Linken. Foto: Kjell R. Hermansen

Det er Linken, Frelsesarmeens rusomsorg i Kongsvinger, som har vært arrangør – med daglig leder Tony Bekkengen i spissen.

For ham personlig var var det åpningsseremonien på fredagen og at Kongsvinger vant NM i herreklassen som var høydepunktene.

– Når man brenner for noe lenge og man endelig kommer i gang med arrangementet, så er det spesielt flott å gå i åpningsmarsjen og se en lang rekke med blide spillere som gleder seg. 

– Og så var det selvfølgelig veldig gøy å vinne på hjemmebane. Jeg kjenner jo spillerne godt og har sett hvor mye arbeid og trening de har lagt ned. Jeg vet hvor mye denne seieren betyr for dem.

– Denne helgen handler derimot ikke om meg, men om deltakerne. Vi som arrangør har hatt fokus på å gi alle spillerne en god opplevelse, og det tror jeg vi lyktes med, og det har vært det viktigste for oss, sier Tony Bekkengen.

Sommerværet, som satt en flott ramme på arrangementet, gjorde at det innimellom kunne bli i overkant varmt for spillerne. Vannbøtter og vanndrikking var viktig, og dette ble hyppig minnet om over høyttaleranlegget. Bekkengen sier han ikke har mottatt en eneste klage, og at det heller ikke ble meldt om alvorlige skader underveis. Noen av de som bidro til å lindre såre muskler og mindre skader, var helsegruppen Nemus Kongsvinger.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke alle de over hundre frivillige som har stilt opp for oss denne helgen, de har gjort en imponerende innsats, skryter Bekkengen.

Vellykket NM i Kongvinger
NM i gatefotball åpnet med en marsj i Kongsvingers gater med alle de påmeldte lagene fra hele Norge. Foto: Kjell R. Hermansen

 

Vellykket NM i Kongvinger
Helsegruppen Nemus Kongsvinger stilte opp for spillere med såre muskler. Foto: Kjell R. Hermansen
Vellykket NM i Kongvinger
Over 100 frivillige gjorde arrangementet mulig. Her er Elin Ellingsen, Lill Anette Håkenrud og Anne Hanche som tok seg av resepsjonen under NM i gatefotball. Foto: Kjell R. Hermansen