a123

Vi gleder oss til å møte russen

Vi gleder oss til å møte russen
Frelsesarmeens suppebuss vil være på plass på Tryvann i helgen. Her fra et tidligere arrangement på Egertorget i Oslo.

Frelsesarmeen stiller med Suppebussen og 900 liter suppe til russens treff på Tryvann 29.og 30. april. ‒ Vi gleder oss til å møte russen. Tryvann er en viktig arena for oss å være til stede på, sier Knut Haugsvær, major i Frelsesarmeen.

‒ Vi håper vårt bidrag denne helgen kommer til å varme sultne og slitne kropper, og gi russen en liten pustepause, forteller Haugsvær. Han er svært takknemlig for hjelp fra gode samarbeidspartnere. ‒ Vi er veldig takknemlig for at TORO stiller med suppen og med det er med på å muliggjøre vår tilstedeværelse på Tryvann. Vi er glade for at vi sammen med TORO kan gi «suppe til folket», over hele landet, gjennom hele året. Denne helgen er det «suppe til russen», og vi er takknemlige for både suppen – og for de mange, flotte frivillige, som stiller opp. Uten dem hadde ikke dette vært mulig å gjennomføre.

Ikke en pekefinger
Haugsvær er stolt over Frelsesarmeens mandat: ‒ Frelsesarmeen er verdens største avholdsbevegelse med tydelig standpunkt og åpne øyne for alkoholens skadevirkninger. Han er samtidig opptatt av ikke å rekke pekefinger. ‒ Vi er opptatt av å bevisstgjøre folk på eget forhold til rusmidler. Men det viktigste for oss denne helgen er å være tilstede der russen er, dele ut suppe og tilby en prat hvis noen ønsker det.