a123

Vi søker frivillige!

Vi søker frivillige!
- Dette er det største arrangementet for Frelsesarmeen siden TV-aksjonen i 1995, forteller Agnethe Kristín Mikkelsen, frivillighetskoordinator for Oslo HWC 2017. Foto: Lars Kristian Singelstad

28. april arrangeres det åpent informasjonsmøte om Homeless World Cup ‒ VM i gatefotball. Alle er hjertelig velkomne.

Det blir folkefest på Rådhusplassen når over 700 spillere og ledere fra 54 nasjoner samles til Homeless World Cup (HWC) 29. august - 5. september. Dette er den 15. utgaven av verdensmesterskapet i gatefotball for hjemløse – for første gang arrangert i Norge. 

350 frivillige

– Vi håper å få rekruttert totalt 350 personer til ulike oppgaver. Vi har behov for frivillige som kan tolke, være guide, som kan bistå med renhold og servering av mat. Det blir et behov for folk som kan være med i media-, helse- og transportteam. I tillegg ønsker vi frivillige til kirketilbudet vårt, forteller Agnethe Kristin Mikkelsen, frivillighetskoordinator for HWC 2017.

Hun oppfordrer de som er interessert til å ta turen på informasjonssmøtet 28. april i Templet, Kommandør T. I. Øgrims plass 4.

– Vi ønsker alle velkomne. De som synes dette høres spennende ut, er nysgjerrige, eller som allerede nå vet at de ønsker å bidra.

Program

16.15 Gratis suppe

17.00 Informasjonsmøte

18.30 Møtet avsluttes

Adresse

Kommandør T. I. Øgrims plass 4, Templet korps

Om du ikke har anledning til å delta på møtet, men likevel kan tenke deg å være frivillig under mesterskapet, kan du registrere deg her