a123

Åpne dører i London

Åpne dører i London

Nå har du muligheten til å se Frelsesarmeens internasjonale hovedkvarter i London – fra innsiden.

 

Hvis du har tenkt deg på Londontur i høst, så kan 21. september være en grei dag å dra. For på denne lørdagen holder Frelsesarmeens internasjonale hovedkvarter (IHQ) i London åpne dører hele dagen.

 

Se generalens kontor

Dette er fjerde gang at IHQ deltar i Open House London og det er ventet at hundrevis av mennesker vil besøke IHQ. Arkitekter fra Sheppard Robson, selskapet som utviklet IHQ-bygget, vil være til stede for å forklare hvordan de har designet bygningen. Også personal fra Frelsesarmeen vil være tilstede for å guide de besøkende. For mange vil dette være en unik mulighet til å tilbringe tid i rolige omgivelser i kapellet på IHQ eller besøke kontorene til de ansatte og ikke minst kontoret til generalen.

 

Spennende FA-historie

Nytt av året er at den anerkjente Frelsesarmé-historikeren oberstløytnant Jenty Fairbank vil gi en presentasjon (kl 14.00). Her vil du få innsikt i den lange historien til Frelsesarmeen i 101 Queen Victoria Street. Den nåværende IHQ- bygningen er den tredje på dette stedet, hvor Frelsesarmeen har holdt til siden 1881.

 

Cafè og galleri

IHQ vil være åpen fra kl 10 til 17. Det blir muligheter for å kjøp mat og drikke i Café 101. Dessuten vil Galleri 101 holde åpent hele dagen. Det blir flott musikk utenfor inngangsdøren med Hythe Band på formiddagen og Regent Hall Band på ettermiddagen.