a123

Ønsker å trygge gode fellesskap

Seksjon for hjem og familie har fått ny seksjonsleder. Hun ønsker å markere 100-årsfeiringen til Frelsesarmeens kvinnearbeid med fornyelse og utvikling. Ukas FA-fjes vil favne hele familien.

Navn: Bjørg Randi Bråthen

Ønsker å trygge gode fellesskap

Seksjonsleder for hjem og familie

 

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen har vært en del av livet mitt siden jeg var seks år. Det er min menighet, min jobb, og noe av fritiden min. 

 

Hva er en god dag på jobben for deg?

En dag med gode møter og samtaler. En dag jeg føler meg til nytte. Også er en god kopp kaffe med gode kolleger med på å gjøre en dag enda bedre.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen med hva du ville, hva skulle det vært?

Åh, jeg har så mye som ligger mitt hjerte nært. Men kanskje det å få fortalt barn, unge og voksne at de er elsket for den de er, ikke det de gjør! Kunne vi klart å bidratt med å fått ned tallet på deprimerte hadde jeg vært lykkelig. Kanskje en fin forside rett og slett kunne vært: "DU er elsket for den du ER, ikke det du gjør!"

 

Hva klarer du deg ikke uten i løpet av en dag?

Kaffekoppen, en klem, mobil, avisa, og et godt ord for dagen. 

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Familie, venner, Frelsesarmeen, trening og friluftsliv. Litt av hvert :)

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Jeg gleder meg til flere seiere for RBK! Ellers er det veldig spennende med ny jobb, en jobb jeg føler lever og er under utvikling. Og denne helgen skal vi feire at Frelsesarmeens kvinnearbeid fyller 100 år. Denne feiringen skal både være for å hedre de som har gått foran oss og en kick-off for å fortsette med å ha forkus på at kjerneordene: undervisning, tjeneste, gudstjeneste og fellesskap skal ha aktualitet fremover. 

 

 

Gikk du glipp av forrige Ukas FA-fjes? Her er de siste fem.

Kjemper for barn og varme føtter

Til Vadsø med en brennende tro eg et enormt engasjement

Feirer sommeren med brass og bram

Med fotball som livreddende redskap

Til fjells på 14. året

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!