a123

Ønsker 350 frivillige

29. august–5. september i år arrangerer Frelsesarmeen Homeless World Cup i Oslo. – Vi håper dette blir et minne for livet, både for deltagere og frivillige, sier Agnethe Kristin Mikkelsen, frivillighetskoordinator for mesterskapet.

You need Adobe Flash and Javascript to view this file

 

Får du ikke opp video, klikk her.

 

Det blir folkefest på Rådhusplassen når over 700 spillere og ledere fra 54 nasjoner samles til Homeless World Cup (HWC). Dette er den 15. utgaven av verdensmesterskapet i gatefotball for hjemløse, og det er første gang HWC arrangeres i Norge.

 

Vil skape minner for livet

Frelsesarmeen står som arrangør, og planleggingen er i full gang. For å kunne gjennomføre arrangementet på en god måte, er det helt avgjørende å sette sammen et godt lag av frivillige.

– Vi håper å få rekruttert totalt 350 personer til ulike oppgaver. Vi har behov for frivillige som kan tolke, være guide, som kan bistå med renhold og servering av mat. Det blir et behov for folk som kan være med i media-, helse- og transportteam. I tillegg ønsker vi frivillige til kirketilbudet vårt, forteller Agnethe Kristin Mikkelsen, frivillighetskoordinator for HWC 2017.

Oppgavene er mange, men hun er overbevist at man som frivillig kommer til å få en utrolig bra opplevelse.

– De som opplevde, og attpåtil deltok under OL på Lillehammer i 1994, tenker tilbake på det som et minne for livet. Jeg håper dette arrangementet kan bli på samme måte, både for deltakerne og de frivillige, sier hun.

 

Uforpliktende kontakt

Mikkelsen oppfordrer de som er interessert til å ta kontakt ved å sende inn skjemaet under.

– Vi ønsker å komme i kontakt med alle som synes dette høres spennende ut, er nysgjerrige, eller som allerede nå vet at de ønsker å bidra, utfordrer hun.

– Krever det å være frivillig under HWC noe i forkant av mesterskapet?

– Ikke mye, men man må regne med å være til stede på to–tre møter.

– Som frivillig, må man delta under hele mesterskapet?

– Nei, vi setter opp en skiftordning, slik at vi kan finne en god ordning for hver enkelt, sier Agnethe Kristin Mikkelsen.

 

Registrering

Ønsker du å være med? Registrer deg her.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt: gatefotball@frelsesarmeen.no