a123

Ønsker publikum på Youngstorget

Ønsker publikum på Youngstorget
Arrangørene håper mange vil ta turen når NM i gatefotball sparkes i gang fredag. Her fra mesterskapet i 2009.

Kommende helg arrangerer Frelsesarmeen norgesmesterskap i gatefotball på Youngstorget i Oslo. Erik Meinseth i Rusomsorgen oppfordrer deg til å komme og se på!

Det nærmer seg med stormskritt avspark i første kamp i NM i gatefotball. Frelsesarmeen er arrangør for mesterskapet som samler 24 lag fra ulike deler i landet.

Gatefotball er et tilbud for hjemløse, rusavhengige og andre marginaliserte grupper. Målet er å skape positiv vekst i spillernes liv gjennom fysisk aktivitet og sosiale samlinger.

 

Kommunalministeren åpner

Erik Meinseth i Rusomsorgen ser fram til å komme i gang med arrangementet.

- Jeg håper det blir et godt arrangement, at vi slipper skader og at det blir en god gjennomføring. Og minst like viktig; at spillerne får gode opplevelser, sier han.

 På to baner blir det spilt kamper både fredag kveld, lørdag og søndag.

 - Fredag er det offisiell åpning med parade fra Stortorget til Youngstorget. Kommunalminister Jan Tore Sanner står for åpningen av arrangementet. Kampene begynner kl. 17.30 og vil fortsette fram til klokka 23, forteller Meinseth

 

Se program for helgen her

Ønsker publikum på Youngstorget
Erik Meinseth håper spillerne får gode opplevelser i helga.

 

Inspirerende med publikum

 

Banene har tribuner med plass til 200 mennesker. Erik Meinseth oppfordrer folk til å ta turen.

- Det er to ting vi trenger. Det ene er at du sender en sms med kodeord FOTBALL til 2434. Da støtter du Frelsesarmeens gatefotball med 100 kr. Det andre er at du kommer og ser på, sier han og understreker viktigheten av å ha et publikum.

- Nå er det vanskelig for meg å sette meg inn i situasjonen til de som skal spille, men jeg tror det vil være en fantastisk inspirasjon å ha mange til stede. Det tror jeg spillerne vil sette umåtelig stor pris på.