a123

‒ Et prosjekt som vil spre håp

Oppfordrer til engasjement og deltakelse.

Navn: Iselin Maria Gjeruldsen 

Engasjement: Ny FAbU-styreleder

Aktuell med: FAbUs misjonsprosjekt, Ithemba 

 

‒ Et prosjekt som vil spre håp

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen er min kirke og arbeidsplass. Og har helt fra jeg var liten har Frelsesarmeen vært en stor og viktig del av livet mitt og det er mitt andre hjem. Her har jeg mange gode venner og her får jeg lov å vokse i troen min.

 

Hva er en god dag på jobben?

En god dag på jobben er når jeg kan jobbe med spennende oppgaver og være sammen med gode folk.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen, hva hadde det vært?

Hvis jeg kunne velge ville jeg ha fylt den med ”Rekord engasjement for Ithemba” og ”Barn og unge strømmer til Frelsesarmeen”.

 

Hva er det du ikke klarer deg uten i løpet av en dag?

Det er få ting jeg ikke klarer meg uten, men det er noen ting som er med på å gjøre dagen bedre, det kan være en kopp te, gode mennesker og å le masse.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Være med venner og familie, strikking, baking, en god bok og en spennende film.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Jeg gleder meg veldig til neste helg, helgen 20.- 22. januar. Da er det ikke bare første styremøte med det nye FAbU-styret, men søndag 22. januar er det nemlig FAbUs misjonssøndag, en av de viktigste dagene i FAbU-kalenderen! Da skal det samles inn penger til FAbUs misjonsprosjekt i Sør-Afrika, ”Ithemba”. Mer enn 40 % av ungdommer i Sør-Afrika i alderen 18-24 år er arbeidsledige og mangler håp for fremtiden. ”Ithemba”, som betyr håp på Zulu, er et tilbud til ungdom i Sør-Afrika som står uten jobb og ikke går på skole. De får tilbud om å være med på arbeidstrening med fokus på entreprenørskap, ledertreningskurs og holdningsskapende workshops. Prosjektet er med på å spre håp blant ungdommer og inspirere dem til å spre håpet videre og bidra til positiv endring der de er. Dette er et prosjekt som det både er verdt og veldig viktig å støtte! Så klikk deg inn på FAbUs hjemmesider og finn ut hvordan du kan engasjere deg og bidra!

 

Gikk du glipp av forrige ukas FA-fjes? Her er de siste fem:

Et fjes vel verdt å merke seg 

De trodde ikke sine egne øyne 

Rikskjendis over natten 

Stolt av å være en del av Frelsesarmeen 

Gleder seg til søndag!

 

 

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!