a123

‒ Kaffe og bønn er viktig

Ny fast fredagsspalte her på Perleportalen: Ukas FA-fjes. Møt vår første gjest og les hva hun svarte på våre seks faste spørsmål.

Navn: Major Bente Gundersen
Hva: Leder for Nordre divisjon

 

‒ Kaffe og bønn er viktig

Hva er Frelsesarmeen for deg?

Frelsesarmeen er først og fremst mitt åndelige hjem. Det har det vært siden jeg ble kristen, som er omtrent de siste 25 årene.

 

Hva er en god dag på jobben for deg?

Å, jeg har mange varierte dager, men en god dag for meg inneholder en god samtale, at vi får gjort unna noen av de tingene som ligger og venter, og at vi får lagt til rette for noen gode møter mellom Gud og mennesker. Det kan være vanskelig å få til alt på en dag, men så langt i jobben er det imponerende ofte slik.

 

Hvis du fikk fylle forsiden i lokalavisen med hva du ville, hva skulle det vært?

Det er et vanskelig spørsmål, kan det være hva som helst? («Ja, her er det fritt frem»). Da tror jeg jeg ville hatt en gladsak fra Afrika på forsiden. Jeg brenner for Afrika så en optimal sak ville vært å skrive om den dagen kontinentet har flest fungerende demokratier.

 

Hva klarer du deg ikke uten i løpet av en dag?

I livet mitt er kaffe og bønn to av tingene jeg ikke klarer meg uten. Det pleier å gå bra å få til begge deler, men det hender bønnen må vike noen dager på grunn av all travelhet.

 

Hva fyller du helst fritiden din med?

Gode venner, gode bøker, tur ut i natur og frisk luft. Jeg får til det, selv om det er mye å gjøre. Jeg har mange gode venner, noen her og noen der, noen veldig langt unna, noen nærmere.

 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Etter fire uker i jobben gleder jeg meg til å fortsette å bli kjent med jobben og folka i Nordre divisjon. Det virker veldig spennende, og jeg er imponert over alle menneskene, de virker både oppofrende og flinke i det de gjør. Min ambisjon fremover er å ha god kontakt og oppfølging med ledere rundt omkring i divisjonen, både ansatte og offiserer, men også alle de frivillige lederne på de ulike stedene.

 

Hva skjer der du er? Vi ber om tips så vi kan spre de gode historiene, menneskelige møtene eller arrangementene - smått og stort. Send e-post til: tips@frelsesarmeen.no Det er kommunikasjonsavdelingen og Krigsropet som leser disse mailene. Takk for alle tips!